Politie Brandweer Ambulance Veteranen
Politie Brandweer Ambulance Veteranen
       

Waarom de Trafficlighttool app

De Trafficlight tool is ontwikkeld door Heilwine Bakker, psycholoog en directeur van Balans & Impuls. Ze zet zich sinds 1997 in voor praktisch houvast en tools om in een veeleisend leven mentaal gezond en in balans te functioneren. Helaas zoeken mensen en organisaties dikwijls te laat hulp. Er is dan al sprake van psychisch verzuim met klachten als; overspanning, burnout, depressie, angsten en post traumatische stress stoornis.

Een veeleisend leven kan overbelasting en als gevolg daarvan scheefgroei uitlokken. Zeker wanneer bronnen van energie worden verwaarloosd. Er is ook vaak onvoldoende kennis over het eigen karakter, ook wel "persoonlijke gebruiksaanwijzing" genoemd. De "persoonlijke gebruiksaanwijzing" leert de eigen wijze van stress signalering kennen en daarop tijdig de juiste actie ondernemen.

De Trafficlight tool, wil in deze behoefte voorzien. De Trafficlight tool is op maat ontwikkeld voor verschillende beroepsgroepen welke in het bijzonder een veeleisende karakter hebben. Er is dan kennis en actie nodig de mentale en fysieke conditie te onderhouden. Beide zijn belangrijk en voortdurend in wisselwerking. De focus ligt in deze app op de mentale conditie.

Systeem vereisten

Kantoor Kantoor Balans werk en leven
     

Betaalde versie:

Onderzoek

Balans & Impuls doet onderzoek naar de effectiviteit van de Trafficlight tool app. Je krijgt na gebruik van een maand een lijst met een paar vragen over het resultaat van de app.
We stellen het op prijs als u hieraan meewerkt. Er is de mogelijkheid een persoonlijke ervaring te mailen, we stellen dit zeer op prijs!

Met dank aan

De focus group voor het meedenken en uittest en studenten van de TU Delft welke betrokken zijn bij de ontwikkeling.
Ook veel dank voor klanten en opdrachtgevers die me altijd hebben aangemoedigd door te zetten met ontwikkelingen en innovaties

Door Heilwine Bakker, directeur en oprichter Balans & Impuls.

Balans en Impuls logo TU Delft